Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
fitbit Inspire HR activiteitstracker lila
fitbit
Inspire HR activiteitstracker lila

99,95 vanaf 99,95

fitbit Inspire HR activiteitstracker lila Lilac
Inspire HR activiteitstracker lila
fitbit
Inspire HR activiteitstracker lila

99,95 vanaf 99,95

fitbit
Inspire HR activiteitstracker lila

Meer details

Maat: 1Size Maak een keuze
Kleur: Lilac Maak een keuze
99,95
inclusief btw

gratis verzending

99 punten ?
Voor 22.00 besteld, morgen in huis *

Onze service

  • Gratis retourneren

  • Gratis bezorging vanaf 49,00

  • Gratis afhalen in het warenhuis

Artikeldetails

Fitbit Inspire HR is een gebruiksvriendelijke fitnesstracker met hartslagmeter die je helpt om gezond te leven. Deze tracker ondersteunt en motiveert je om je gewichts- en fitnessdoelen te bereiken met continue hartslagmeting, registratie van work-outs en verbrande calorieën, vieren van doelen, herkenning van slaapfasen en een batterijduur van tot wel 5 dagen.

Specificaties:

CONTINUE HARTSLAGMETING Dankzij continue hartslagmeting kun je trainingssessies optimaliseren, hartslagzones in beeld brengen, slaapfasen bekijken en je verbrande calorieën nauwkeuriger registreren.

HARTSLAG IN RUST Draag Fitbit Inspire HR dag en nacht om je hartslag in rust te bepalen en het verloop van je hartslag bij te houden.

HARTSLAGZONES
Ontdek wanneer je hartslag in de zones vetverbranding, cardio en piek is en optimaliseer je work-outs door de juiste hoeveelheid inspanning te leveren.

CONDITIENIVEAU
Gebruik Fitbit Inspire HR in combinatie met de Fitbit app om je conditiescore te bepalen, een momentopname van hoe fit je bent, en krijg tips om deze te verbeteren.

SLAAPFASEN Fitbit Inspire HR en de Fitbit app laten zien hoe lang je in lichte, diepe en remslaap bent en geven tips die je helpen om de kwaliteit van je nachtrust te verhogen.

DAGELIJKSE ACTIVITEITEN Wanneer je werkt aan je doelen, telt elk detail. Daarom registreert Fitbit Inspire HR je stappen, afstand, actieve minuten en verbrande calorieën.

AUTOMATISCHE TRAININGSHERKENNING Fitbit Inspire HR gebruikt SmartTrack om automatisch activiteiten zoals wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen en meer te herkennen en registreert ze in de Fitbit app.

WATERDICHT TOT 50 METER EN REGISTREERT ZWEMMEN Waterdicht, zodat je Fitbit Inspire HR onder de douche en in het zwembad kunt dragen.** Bovendien registreert hij automatisch hoe lang je zwemt.

BATTERIJDUUR VAN TOT WEL 5 DAGEN Met een batterijduur van tot wel 5 dagen houdt Fitbit Inspire HR je dag en nacht gemotiveerd. Varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren.

TEMPO EN AFSTAND IN REAL TIME Verbind Fitbit Inspire HR met de gps van je telefoon en bekijk je tempo en afstand in real time tijdens het wandelen, joggen, hiken en fietsen.

MEER DAN 15 TRAININGSMODI OP BASIS VAN DOELEN Kies uit activiteiten zoals fietsen, hardlopen en yoga en stel doelen in voor verbrande calorieën, afstand of tijd om in real time updates te krijgen wanneer je elk doel bereikt.

BEGELEIDE ADEMHALINGSOEFENINGEN Fitbit Inspire HR helpt je om je te ontspannen met persoonlijke begeleide ademhalingssessies op basis van je hartslag.

DASHBOARD OP HET SCHERM Een gebruiksvriendelijk dashboard registreert stappen en verbrande calorieën, stimuleert je om actief te worden, water te drinken en meer.

VERBRANDE CALORIEËN Bekijk op de Fitbit Inspire HR of in de Fitbit app hoeveel calorieën je verbrandt zodat je beter op je voeding kunt letten.

VOEDING BIJHOUDEN Houd eenvoudig bij met de app wat je eet en vergelijk je calorie-inname met je calorieverbranding wanneer je aan je doelen werkt.

MELDINGEN Blijf onderweg verbonden en ontvang updates van social media evenals oproep-, agenda- en berichtmeldingen. Beschikbaar op het apparaat wanneer je telefoon dichtbij is.

TIMER EN STOPWATCH Direct toegang tot handige functies, zoals een timer voor bij het koken van gezonde maaltijden en een stopwatch om je tijden bij te houden tijdens het sporten.

SLAAPHERKENNING Weet hoe je slaapt en verbeter je nachtrust met automatische slaapherkenning en laat je subtiel wekken door een stil trilalarm. Gebruik bedtijdherinneringen en handige tips in de app.

INTUÏTIEF TOUCHSCREEN DISPLAY Het touchscreen van Fitbit Inspire HR heeft een verlicht oled-display en reageert natuurlijk op je vingerbewegingen.

REGISTRATIE VROUWELIJKE GEZONDHEID Leer je lichaam beter kennen door symptomen te registreren in de Fitbit app en je menstruatiecyclus te volgen met je tracker.

BEWEGINGSPRIKKELS Ontvang meldingen die je motiveren om de benen te strekken zodat je elk uur 250 stappen zet. Bereik je voldoende stappen, dan word je beloond!

WIJZERPLATEN Verander de look van Fitbit Inspire HR met verschillende wijzerplaten; kies bijvoorbeeld een handige wijzerplaat met statistieken of een strakke wijzerplaat voor op het werk.

DRAADLOZE SYNCHRONISATIE Fitbit Inspire HR maakt automatisch verbinding met meer dan 200 Android-, iOS- en Windows 10-apparaten zodat je een helder overzicht van je voortgang hebt op je dashboard.

STIJLVOL EN TRENDY De lichtgewicht Fitbit Inspire HR met comfortabel siliconen bandje heeft een fraai en ingetogen design dat perfect bij je favoriete accessoires past.

BANDJES EN ACCESSOIRES Draag Fitbit Inspire HR zoals jij dat wilt en kies een bandje met vrolijke patronen, elegant geweven metaal of hoogwaardig Horween® leer. Apart verkrijgbaar.

*Batterijduur varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren; geanimeerde wijzerplaten zorgen dat je vaker moet opladen

**Waterdicht tot 50 meter

EAN: 811138033316