Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Richardson Sheffield V Sabatier 17.5cm Santokumes
Richardson Sheffield
V Sabatier 17.5cm Santokumes

9,88 vanaf 9,88

Richardson Sheffield V Sabatier 17.5cm Santokumes
70%
V Sabatier 17.5cm Santokumes
Richardson Sheffield
V Sabatier 17.5cm Santokumes

9,88 vanaf 9,88

Richardson Sheffield
V Sabatier 17.5cm Santokumes

Meer details

Dit product is momenteel niet online beschikbaar.
Bekijk de warenhuisvoorraad
32,95
9,88
inclusief btw

Je bespaart 23,07

exclusief 3,95 verzendkosten

9 punten ?
Dit item is niet meer beschikbaar

Onze service

  • Gratis retourneren

  • Gratis bezorging vanaf 49,00

  • Gratis afhalen in het warenhuis

Artikeldetails

Lemmet

Het lemmet van de messen is vervaardigd uit topkwaliteit chroom molybdeen vanadium staal. Dit type staal zorgt voor een hoge hardheid en superscherpe messen, welke ook nog eens goed en eenvoudig te slijpen zijn. Alle messen zijn voorzien van een conisch geslepen lemmet dat zorgt voor extreme snijprecisie.

*Heft * De messen beschikken over een full-tang en geklonken heft, dit betekent dat het lemmet doorloopt in het handvat en is vastgezet met 3 klinknagels. De duurzaamheid en stabiliteit wordt hiermee gewaarborgd en zorgt ervoor dat je zeer gecontroleerd en precies met deze messen kunt werken. Santokumes Een Japans type mes waar je zeer precies mee kunt werken en je vlees of groenten flinterdun mee kunt snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken, wat de accuratesse ten goede komt.

Lemmet: 17,5 cm, totale lengte: 30 cm

Sabatier Sabatier keukenmessen kennen hun oorsprong in het stadje Thiers in de Franse Auvergne. Het is van belang op te merken dat er niet maar één merk Sabatier is. In de tijd dat deze messen ontstonden waren er geen merken. Verschillende families mogen de naam Sabatier gebruiken, waarbij de aandacht voor hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het onderscheid tussen de verschillende Sabatier messen wordt gemaakt door de combinatie met een woord of voorwerp.

EAN: 5013314726714

Speciale kenmerken
Afmetingen 49 x 48 x 31