Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
SCHOOL SHOP
Categorie SCHOOL SHOP

 

Tijd om al je schoolspullen te kopen! Ben jij al klaar voor het aankomende schooljaar? We got you. Hudson’s Bay helpt je met de voorbereiding. In de School Shop vind je alle schoolspullen die je nodig hebt, handig op één plek.

 

Een nieuwe schoolagenda voor al je huiswerk, schoolschriften en pennen: in onze School Shop vind je de leukste benodigdheden van de leukste merken. Denk aan StukTV, Martin Garrix en Voetbal Intenational. Of kies één van de collecties die exclusief bij Hudson’s Bay te koop is. Met prints van bloemen, waterverf en grappige quotes. Van alle verschillende collecties hebben we schoolagenda’s, kaftpapier en schoolschriften én natuurlijk een passer, rekenmachine en geodriehoek om je schooletui mee te vullen. Maak het af met een mooie nieuwe rugtas van Eastpak, The North Face of de stoere schooltassen van Herschel Supply Co.

 

Ook vind je bij Hudson’s Bay een nieuwe outfit voor de eerste schooldag of sneakers voor de gymles. Kortom: kom langs in een van de warenhuizen of check al het moois in de webshop.

SCHOOL SHOP