Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
SCHOOL SHOP
Categorie Homepage

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! Haal al je schoolspullen in huis. We got you! Want Hudson’s Bay helpt je graag aan de coolste schoolspullen. In de School Shop vind je alles wat je nodig hebt, handig op één plek.

 

Een nieuwe schoolagenda voor al je huiswerk (en toetsen), schoolschriften, pennen en nog zoveel meer: in onze School Shop scoor je de coolste spullen van de leukste merken. Denk aan Royalistiq, PlayStation en Martin Garrix. Of kies één exclusieve schoolcollectie van Hudson’s Bay. Zoals grappige prints, bloemen, marmer of lekker retro. Van alle verschillende collecties hebben we schoolagenda’s, kaftpapier en schoolschriften én natuurlijk een passer, rekenmachine en geodriehoek om je schooletui mee te vullen. Maak het af met een mooie nieuwe rugzak van Eastpak, Herschel Supply Co. of de stoere schooltassen van The North Face.

 

Naast alles voor in de schoolbanken shop je bij Hudson’s Bay ook een nieuwe outfit voor je eerste schooldag. Kortom: kom langs in één van de warenhuizen en ontdek de School Shop. Online scoor je de mooiste rugzakken, agenda’s en outfits.