Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Bed & Bad (608)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

De mooiste accessoires voor je slaap- en badkamer

Wedden dat je huiskamer vol staat met accessoires? Een mooie schaal of een mooie plant in een bijzondere pot? Misschien wat kaarsen en een groot vloerkleed? Accessoires maken je huis helemaal af. Met de juiste details laat je zien wie jij bent en voel je je helemaal thuis in je huis. Maar heb je wel eens nagedacht over de accessoires voor je slaapkamer en badkamer? Die ruimtes kunnen ook wel wat extra liefde gebruiken.

 

Fijne accessoires voor in je slaapkamer

Een slaapkamer moet een kamer zijn waar je helemaal tot rust komt. De accessoires die je voor je slaapkamer koopt moeten dan ook iets bijdragen aan die rustige sfeer. De geurstokje van Rituals bijvoorbeeld, of een fijne kaars. Ook handig: een sieradenhouder. Die van Kikkerland mag gezien worden. En lees je voor het slapengaan graag een tijdschrift? Koop dan een mooie mand, bijvoorbeeld die van Zone. En heb je wel eens geprobeerd om de sfeer in je slaapkamer te veranderen met je dekbedhoes? Kies eens voor een bijzondere print en verander in een handomdraai je slaapkamer.

 

Relaxt baden en douchen met de juiste accessoires

Niets heerlijker dan op een luie zondagmiddag uitgebreid in bad of onder de douche gaan. Ontspannen gaat een stuk makkelijker als er niet allerlei troep rondslingert in je badkamer. Make-up spullen bijvoorbeeld of een berg was die op de grond ligt. Met de juiste accessoires voorkom je een hoop stress en kun je echt ontspannen in de badkamer. Koop een mooie waszak en een paar opbergmanden en onttrek alle rondslingerende spullen aan je zicht. Houd je van fleurige details? Kijk dan eens naar de badkameraccessoires van Pip Studio. Houd je meer van aardetinten? Kijk eens naar de accessoires van Aquanova.

 

Onmisbare accessoires voor je toilet

Ook je toilet kan wel wat mooie accessoires gebruiken. Een mooie zeepdispenser, een wc-rolhouder, en een opbergmand zijn altijd handig. Heb je een kraantje op het toilet? Koop er dan een mooie handdoek bij. Vergeet ook de geurstokjes of geurspray niet. Zo ruikt je toilet altijd alsof je het net hebt schoongemaakt.

Bed & Bad