Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Badjassen

Wat doe jij aan op een lome zondagochtend? Zo’n dag waarop je lang uitslaapt, uitgebreid ontbijt, wat leest of tv kijkt en verder helemaal niks? Zo’n dag waarop je ook lekker uitgebreid in bad gaat en je eigen relaxte sfeer creëert? Een badjas natuurlijk. Een fijne zachte badjas waar je helemaal in weg kunt kruipen. Een badjas van Vandyck bijvoorbeeld of eentje van Tommy Hilfiger.

 

Waarom je aan een badjas niet genoeg hebt

Als je een huis hebt met meerdere verdiepingen, dan heb je aan een badjas niet genoeg. Kies een fijne badjas die je op je slaapkamer hangt en een badjas die je makkelijk even aanschiet als je uit de douche of uit het bad komt. Zo hoef je niet steeds heen en weer te lopen en schiet je jouw badjas echt even makkelijk aan.

 

Badjas met of zonder capuchon

Welke badjas bij jou past, is heel persoonlijk. Sommige mensen willen er het liefst helemaal in verdwijnen en kiezen voor een badjas met capuchon. Dat houdt je lekker warm. Als je de capuchon niet gebruikt kan ie alleen flink in de weg zetten. Je zit dan toch met een gekke bobbel in je nek. Kies dan ook alleen voor een badjas met een capuchon als je hem ook echt gebruikt.

 

Het beste materiaal voor een badjas

De meeste badjassen zijn gemaakt van velours. Deze stof is super behaaglijk en houdt je gegarandeerd warm. Nadeel van velours is dat het ook een zware stof is. Je hebt echt wat om je schouders hangen. Is dat niks voor jou? Dan is het goed om te kijken naar ander materiaal: satijn bijvoorbeeld – of anders zijde. Deze stof houdt je niet warm, maar heeft wel een luxe uitstraling. Badjassen van satijn of zijde zijn bovendien heel erg geschikt voor in de zomer. De stof zweet niet en je trekt het makkelijk even aan.

 

Water absorberende badjas

Zoek je een badjas voor een dagje sauna of voor na het douchen? Dan is katoen een optie. Deze stof is wat luchtiger en minder zwaar dan velours en bijna net zo behaaglijk. Bovendien absorbeert badstof lekker veel water. Het is een kwestie van uitproberen welke badjas het beste bij jou past. En kun je niet kiezen? Dan koop je er toch gewoon twee!?

Badjassen