Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Badtextiel

Het fijnste aan slapen in een hotel? Het kingsize bed natuurlijk. En het ontbijtbuffet. Maar vergeet ook de handdoeken niet. Meestal zijn ze superzacht en kun je kiezen uit verschillende formaten. Het is niet voor niks dat er behoorlijk wat badtextiel verdwijnt uit hotels. Sommige handdoeken zijn gewoon onweerstaanbaar! Toch is het netter als je er zelf gewoon een paar koopt. Val je ook niet zo door de mand met een logo van het hotel.

 

Maak van je badkamer een spa

Wil je ook thuis het hotelgevoel benaderen? Koop dan ook een heerlijke handdoekenset. Met het juiste badtextiel maak je van jouw badkamer een spa. Zeker als je er wat lekker badschuim, een fijne scrub, geurstokjes en een zachte badjas neerlegt. Plan lekker een avond in de week helemaal voor jezelf en geniet van je hotel in eigen huis ervaring. Kies je allerzachtste handdoek en wikkel jezelf er na afloop helemaal in. Puur genieten.

 

Waarom een washandje handig is

Wedden dat je geen washand in huis hebt? Je bent niet de enige. En dat is eigenlijk hartstikke jammer want met een washand bespaar je een heleboel badschuim. Een washand zorgt er namelijk voor dat je douchegel heerlijk gaat schuimen en dat je er veel minder van nodig hebt. Zo bespaar je dus op een simpele manier heel veel geld. En ook washandjes zijn er in de mooiste kleuren en in de zachtste stoffen. Kijk maar eens naar de vrolijke collectie van bijvoorbeeld De Witte Lietaer.

 

Een badmat: geen overbodige luxe

Sommige soorten bedtextiel maken maar een lichaamsdeel blij. Je voeten bijvoorbeeld. Met een fijne badmat ga je niet zo snel onderuit op de gladde badkamervloer en heb je geen koude voeten. Sommige mensen blijven een gewone handdoek op de grond gooien bij wijze van badmat maar als je eenmaal een echte badmat hebt gehad weet je wat het verschil is: op een badmat sta je heerlijk zacht. Je zakt er lekker in weg en een badmat is dik genoeg om ervoor te zorgen dat er geen kou doorheen komt. Leg er dus niet alleen een voor je douche of bad maar ook voor je wastafels. Zo sta je nooit meer bibberend je tanden te poetsen.

Badtextiel