Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Bedtextiel

Wedden dat je vroeg naar bed gaat als je bed net is verschoond? Er is namelijk niks lekkerder dan een frisgewassen dekbedovertrek en een schoon hoeslaken. Je wordt uitgeruster wakker als je regelmatig je bed verschoont. Trakteer jezelf dus op een paar mooie dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens en geniet van je nachtrust.

 

Dekbedovertrekken

Met een mooi dekbedovertrek kan je toveren. Je geeft namelijk je slaapkamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling! Hoe? Door de print op je bedtextiel met zorg te kiezen. Door van stijlen te wisselen pas je ook de stijl van je slaapkamer aan. Zonder dat je er voor hoeft te klussen. Handig toch? In een romantische bui? Kies voor romantisch bedtextiel. Een mooie bloemenprint van Essenza bijvoorbeeld. Zin in strakke lijnen? Kijk dan eens naar de dekbedden van Tommy Hilfiger of Joarz. Ben je fan van roze? Kies dan voor de fijne dekbedden van Pip.

 

Hoeslakens

Natuurlijk hoort er een mooi hoeslaken bij je dekbed. Dat roze dekbed komt toch minder goed uit de verf met een rood hoeslaken eronder. Kies daarom voor een hoeslaken dat perfect matcht bij je dekbed. Kies je bedtextiel zorgvuldig. Zorg er eerst voor dat je een dekbed kiest en koop er daarna een paar fijne hoeslakens bij. Let bij de koop van de hoeslakens ook op het materiaal waar het van gemaakt is. In de winter wil je misschien een warmere ondergrond dan in de zomer. Dik katoen is heerlijk als het buiten koud is maar in de zomer wil je misschien liever een satijnen hoeslaken.

 

Kussenslopen

Natuurlijk zitten er kussenslopen bij je dekbedovertrek. Maar je bent vast de enige niet die regelmatig met nat haar gaat slapen. Dat betekent dat je fijne kussensloop vaak de volgende dag nog niet helemaal droog is, of dat het hygiënisch is om je kussensloop te vervangen. Het is daarom goed om wat reserve kussenslopen te kopen. Ook handig als er mensen komen logeren of als je graag met meer kussens slaapt. Veel mensen gebruiken namelijk een kussen in hun rug als ze voor het slapen gaan nog even willen lezen of Netflixen.

Bedtextiel