Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Dekbedden & Hoofdkussens (3)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Dekbedden

Iedereen slaapt lekker onder een fris gewassen dekbed. Trakteer jezelf zo veel mogelijk op dat heerlijke hotelgevoel en verschoon je beddengoed zo vaak mogelijk. Koop een paar heerlijke dekbedden en je hoeft geen schaapjes meer te tellen. Je bent gegarandeerd heel snel in dromenland.

 

Goed dekbed als basis

Aan mooie en zachte dekbedovertrekken heb je niet zoveel als je dekbed niet fijn is. Wees dus kritisch bij de aankoop van je dekbed en je hoofdkussen. Je doet er waarschijnlijk heel wat jaren mee. Niet makkelijk, want de keuze uit dekbedden is enorm. Dit zijn de meest verkochte soorten:

  • Dons. Deze dekbedden zijn luchtig en behaaglijk tegelijkertijd. Dit zijn super fijne dekbedden voor jou maar minder fijn voor de gans die de veren heeft geleverd. Sommige mensen kunnen van dit idee juist niet lekker slapen.
  • Een synthetisch dekbed. Dit dekbed is gemaakt van niet natuurlijke materialen. Deze dekbedden worden steeds vaker verkocht. Ze zijn ook te krijgen als 4 seizoenen variant. Je kunt er dan zelf een laagje bij doen of afhalen als het nodig is.
  • Wol. Een wollen deken wordt niet veel meer gebruikt, maar vroeger lag er een wollen deken op je laken in plaats van een dekbed. Steeds meer mensen beginnen deze dekens opnieuw te waarderen. Logisch: want zeker in de winter zijn er weinig dekbedden die zo comfortabel zijn als een wollen deken.

 

De dekbeddiscussie

De dekbeddiscussie. Veel stellen voeren hem regelmatig. De een is warmbloedig, de ander heeft het juist altijd koud. Welk dekbed kies je dan? En ken je de nachtelijke strijd om de dekens? Een van de twee eigent zich het grootste stuk toe waardoor de andere de hele nacht aan het dekbed loopt te trekken? De oplossing is heel simpel. Koop gewoon twee losse dekbedden. Zo lig je altijd onder het dekbed dat jij prettig vindt, hoef je nooit meer ruzie te maken en geniet je pas echt van je nachtrust.

 

Dekbed wassen

Vies maar waar: dekbedden worden veel te weinig gewassen. Dat is niet nodig: een dekbed kan meestal gewoon in de wasmachine. Ook is het goed om je dekbed elke week even uit te hangen en weer op te schudden. Zo slaap je niet alleen lekker, maar ook lekker fris.

Dekbedden & Hoofdkussens