Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Koken & Tafelen (2.192)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Koken en tafelen

Bij jou zijn de messen altijd geslepen. Niet omdat je haatdragend bent, maar omdat iedereen altijd welkom is om bij jou te komen eten. En als hobbykok weet je dat koken voor de helft bestaat uit de aanschaf van goede spullen. Met de juiste keukenspullen, wordt koken en tafelen nog leuker. Voortaan schudt je dat zesgangendiner zo uit je mouw.

 

Pannen

Met een goede pan doe je je leven lang, bovendien is een goede pannenset ook een voorwaarde om goed te kunnen koken. Niks vervelender dan gerechten die mislukken door de verkeerde pannen. Koken en tafelen wordt een stuk leuker met een pannenset met een goede antiaanbaklaag die de warmte optimaal verdeelt. Ook verschillende soorten pannen zijn handig. Koekenpannen mogen niet ontbreken maar een goede braadpan ook niet. Bekende merken als Le Creuset, Fontignac, Tefal en Demeyere mogen niet ontbreken in jouw keuken.

 

Keukenmessen

Wel eens met een bot mes een ui gesneden? Daar springen de tranen je letterlijk van in de ogen. Om écht lekker te koken, moet je goede messen in huis hebben. Zo snijd je bijvoorbeeld de heerlijkste sashimi of de dunste plakken biefstuk. Serveer je regelmatig een dikke steak? Dan is het steakmes van Victorinox een uitkomst. Voor harde kazen is het kaasmes van Boska weer onmisbaar. Wil je liever een hele messenset? Kijk dan eens naar de messen van Zwilling. Koken en tafelen wordt een stuk ontspannender met vlijmscherpe messen.

 

Servies

Een mooi gerecht serveren op lelijk servies is zonde. Zorg er dus voor dat je kookkunsten optimaal uit de verf komen en koop een mooi servies. Vergeet ook niet om mooie kommen op tafel te zetten. Die van Point Virgule bijvoorbeeld zijn een aanwinst voor je tafel. Natuurlijk zorg je er wel voor dat dat mooie servies op een prachtig tafelkleed komt te staan. Zo creëer je een restaurantsfeer in je eigen huis.

 

Bakspullen

Soms heb je zin in taart. Of in koekjes. Maar je hebt geen zin om de deur uit te gaan. Met wat mooie bakspullen maak je alles helemaal zelf. Met een paar springvormen maak je de lekkerste creaties. En met mooie koekvormen vul jij je eigen trommel. Het beslag mix je in de keukenmixer van bijvoorbeeld Smeg. Even op de hoogste stand en klaar ben je

 

Keukentextiel

De goedkoopste manier om je keuken een make-over te geven? Koop een paar mooie handdoeken en theedoeken. Met de mooie designs van Hay, DDDD en de Witte Litaer fleur je je hele keuken op. Zo wordt afdrogen zelfs ineens leuk. Zeker als je jezelf dan ook in vrolijk keukentextiel hult: een schort is functioneel en staat gezellig. Met keukentextiel maak je koken en tafelen nog gezelliger.

 

Snijplanken

Ook onmisbaar in de keuken van de hobbykok: verschillende snijplanken. Liefst voor elke productsoort een. Kies er dus een voor vlees, vis en groenten. Heb je moeite om ze uit elkaar te houden? Dan is de snijplankhouder van Joseph Joseph ideaal. De snijplanken worden met een soort tabbladen uit elkaar gehouden waardoor je altijd de juiste snijplank voor het juiste materiaal gebruikt. Eindigt elk diner bij jou met een kaasplank? Kijk dan eens naar de mooie draaiplank van Point Virgule.

Koken & Tafelen