Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Koken & Tafelen (1.915)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Koken en tafelen

Bij jou zijn de messen altijd geslepen. Niet omdat je haatdragend bent, maar omdat iedereen altijd welkom is om bij jou te komen eten. En als hobbykok weet je dat koken voor de helft bestaat uit de aanschaf van goede spullen. Met de juiste keukenspullen, wordt koken en tafelen nog leuker. Voortaan schudt je dat zesgangendiner zo uit je mouw.

 

Pannen

Met een goede pan doe je je leven lang, bovendien is een goede pannenset ook een voorwaarde om goed te kunnen koken. Niks vervelender dan gerechten die mislukken door de verkeerde pannen. Koken en tafelen wordt een stuk leuker met een pannenset met een goede antiaanbaklaag die de warmte optimaal verdeelt. Ook verschillende soorten pannen zijn handig. Koekenpannen mogen niet ontbreken maar een goede braadpan ook niet. Bekende merken als Le Creuset, Fontignac, Tefal en Demeyere mogen niet ontbreken in jouw keuken.

 

Bakspullen

Soms heb je zin in taart. Of in koekjes. Maar je hebt geen zin om de deur uit te gaan. Met wat mooie bakspullen maak je alles helemaal zelf. Met een paar springvormen maak je de lekkerste creaties. En met mooie koekvormen vul jij je eigen trommel. Het beslag mix je in de keukenmixer van bijvoorbeeld Smeg. Even op de hoogste stand en klaar ben je.

 

Koken & Tafelen