Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Bakspullen
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Bakspullen

Heel Holland bakt. En jij dus ook. Misschien maar een keer per jaar als er een verjaardagstaart moet komen, maar toch… Om overheerlijk te bakken heb je goede spullen nodig. Fijne bakspullen waarmee je snel aan de slag (of bak) kunt. Ook als je geen keukenprins of prinses bent. Dus begin je kookcarrière met een paar goede bakspullen.

 

Onmisbare bakspullen

Maak het jezelf makkelijk in de keuken. Koop de bakspullen die jou een hoop tijd schelen. Een handige maatbeker bijvoorbeeld. Want raden en gissen leidt meestal tot een mislukt recept. Een goede taartvorm mag ook niet ontbreken in je lades. Zo’n vorm gaat levenslang mee en je hebt er veel plezier van. Bovendien maakt het je meteen een onweerstaanbare buurvrouw of buurman, want een goede taartvorm wil iedereen wel lenen.

 

Bakspullen voor in de oven

Ovengerechten zijn ideaal. Je kunt er van alles in kwijt, het kost je weinig werk en je kunt bijvoorbeeld vooruit koken door een gerecht in de oven te doen en op het fornuis het gerecht voor die avond klaar te maken. Om een goed ovengerecht te maken heb je niet veel meer nodig dan een goede ovenschaal en een greep uit je koelkast. Ovengerechten zijn namelijk de perfecte kliekjesgerechten. Kijk wat je nog in huis hebt. Mix het in laagjes. Breng het op smaak met ei, kaas en wat kruiden en er staat heel snel iets lekkers op tafel. De ovenschalen van bijvoorbeeld Pyrex maken het je heel makkelijk. Of kies voor de vrolijke kleuren van Le Creuset.

 

Bakvormen

Wil je indruk maken op je gasten? Koop dan een paar mooie bakvormen. Zo hebben je keukencreaties altijd de perfecte afmetingen en zien ze eruit alsof ze regelrecht van de bakker komen. Je maakt in een handomdraai de lekkerste muffins, taarten, koekjes of pasteitjes met de bakvormen van Le Creuset, Emile Henry en Pyrex. Is alles op? Dan maak je de bakvormen snel en makkelijk weer schoon en ben je in no time weer klaar voor de volgende bakronde. Enne…. je kunt natuurlijk ook gewoon aan de slag in de keuken als je geen bezoek krijgt. Bakken is heel ontspannend, dus maak ook eens een taart zonder aanleiding. Eet smakelijk!

Bakspullen