Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Keukenaccessoires (344)
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Keukenaccessoires

Een fashion-statement maken in de keuken? Waarom niet? Er zijn genoeg leuke keukenaccessoires te koop die laten zien dat jij gevoel voor stijl hebt. Ook als je onder de pastasaus of het cakebeslag zit. Met de juiste keukenaccessoires haal je design in jouw keuken. Laat dat maar over aan bijvoorbeeld Kikkerland, Bosko en Men’s society.

 

Wijnaccessoires

Drink je wijn in stijl met de producten van L’atelier du vin. Met de keukenaccessoires van dit merk wordt wijn drinken een echte beleving. Koop bijvoorbeeld de mooi vormgegeven wijnthermometer of de luxe openers en wijnstoppen. Je gaat gegarandeerd slurpen in plaats van slempen als het zo mooi is vormgegeven. Wil je het liever iets minder serieus? Kies dan voor een vrolijke opener van Kikkerland.

 

Snijplanken

Natuurlijk kun je ook snijden op een bord. Maar de kans dat die mooie messenset van je dan lang mee gaat is klein. En de kans dat er iets van dat bord afvalt ook. Maak het jezelf makkelijk en koop een mooie set snijplanken. Wordt het lichtgewicht bamboe van Zwilling of Point Virgule? Of ga je voor kleur en kies je voor de designklassieker van Joseph Joseph: alle snijplanken perfect gerangschikt in een mooie houder. Deze snijplanken zijn gelabeld. Zo werk je hygiënisch en hebben vis, vlees en groenten hun eigen plank.  

 

Peper- en zoutmolens

Het meest ondergewaardeerde keukenaccessoire? De peper- en zoutmolen. Veel mensen nemen genoegen met een potje uit de supermarkt. Zonde, want die zijn meestal geen aanwinst op je mooi gedekte eettafel. Kijk eens naar de peper- en zoutmolens van Peugeot, Le Creuset en Adhoc: dat is wel even iets anders dan zomaar een potje peper. Het zijn geen gewone keukenaccessoires maar designklassiekers. Dus wees niet flauw en koop een mooie peper- en zoutmolen.

 

Schudden maar! De mooiste cocktailaccessoires

Van een avond cocktails drinken in een club ga je bijna failliet. Jammer, want cocktails zijn ontzettend lekker. Gelukkig is er een oplossing: shake ze voortaan zelf. Als je de juiste accessoires in huis hebt, kun je experimenteren. Met de spullen van Point Virgule en Men’s society shake je in stijl. Dus ren naar de slijter. Koop wat je lekker vindt en ga aan de slag.

Keukenaccessoires