Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Keukenapparaten

Kneden tot je een ons weegt? Nergens voor nodig. Bespaar tijd en koop een paar mooie keukenapparaten. Die maken het jou een stuk makkelijker in de keuken. Kneden, wegen, mixen en blenden doe je in een handomdraai. En de meeste keukenapparaten zijn nog hartstikke mooi om te zien ook. De keukenapparaten van Smeg bijvoorbeeld, zijn een aanwinst voor je aanrecht. En wat denk je van een mooie koffiemachine van bijvoorbeeld De Longhi?

 

Koffiezetapparaten

Hoe vaak op een dag haal jij een koffie to go? En heb je al eens uitgerekend wat dat je kost op jaarbasis? Van dat bedrag kun je waanzinnig mooie keukenapparaten kopen. En als je eenmaal een prachtig koffiezetapparaat thuis hebt staan wil je niks anders meer dan je eigen koffie. Toch meenemen? Koop dan gewoon een mok die daarvoor geschikt is en doe er je zelf gezette koffie in. Beter dan de smaak van dat kartonnen bekertje waar je anders mee over straat gaat. Trakteer jezelf eens op koffie at home in plaats van koffie to go. Ervaar zelf hoe je heerlijke koffie kunt maken met de keukenapparaten van Smeg, De Longhi, Kenwood, Solis of Krups.

 

Broodroosters

Of je nou toast of geroosterd brood zegt: je hebt er hoe dan ook een broodrooster voor nodig. En als je er dan toch een koopt, kan het maar beter een mooi exemplaar zijn. Bij Smeg, KitchenAid en Magimix maken ze prachtige broodroosters voor je. En roosteren doen ze ook prima. Geniet dus lekker van je geroosterde boterham. Klein beetje roomboter erop en smullen maar.

 

Juicers en citruspersen

Persen kun je op twee manieren. Slow of met spoed. Kies een pers die past bij jouw tempo. Voor de een voldoet een simpele handpers, de andere wil graag een slowjuicer. Wat je ook kiest: weet dat je goed bezig bent. Want met een vers sapje van fruit of groenten krijg je in een keer een flinke dosis vitaminen binnen. Handig toch?

 

Mixers

Natuurlijk mag een goede mixer niet ontbreken in je keuken. Voor je soep, beslag voor een taart, een heerlijke smoothie….een mixer is een alleskunner. En met een mixer in huis ben jij dat dus ook. Met een beetje hulp van Kenwood en KitchenAid natuurlijk maar dat is niks om je voor te schamen. Hakken, snijden, blenden… je doet het met een druk op de knop. Spieren kweken doe je maar in de sportschool.

Keukenapparaten