Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Pannen

Ben jij een type dat snel aangebrand is? Investeer dan in een stel goede pannen. Want niks zo irritant als uren in de keuken staan en eindigen met een mislukt gerecht omdat je pannen niet goed zijn. Voorkom dat de vlam bij je in de pan slaat en koop een paar mooie duurzame pannen. Als het goed is, gaan ze een leven lang mee – en sta jij fluitend in de keuken.

 

Braadpannen

Een braadpan móét je gewoon hebben. Waarom? Omdat niks zo lekker ruikt in je huis als een pan vol suddervlees. Of een gebraden kip. En bovendien staat het gewoon heel gezellig, zo’n braadpan op je fornuis. Zeker als het hele mooie pannen zijn. De design pannen van Sambonet bijvoorbeeld. Dit merk heeft het voor elkaar gekregen om een oud product in een nieuw verfrissend jasje vorm te geven. Met handgrepen die zo mooi zijn dat je je moet bedwingen om niet de hele tijd de deksel op te tillen. Ze staan perfect in een mooi gestylde keuken. Ook de pannen van Fontignac en Le Creuset mogen er zijn. Met hun mooie retro kleuren zijn ze een echte blikvanger in je keuken.

 

Grillpannen

Met een grillpan heb je altijd een streepje voor tijdens het koken. Want kijk eens hoe mooi jouw gegrilde aubergine eruit ziet nadat ie in de pan heeft gelegen? Geldt ook voor paprika’s trouwens, of voor een mooi stukje zalm. Eigenlijk ziet alles er meteen lekker uit als het in de grillpan heeft gelegen. En het mooie is: het smaakt ook nog eens lekker. En grillen is een gezond alternatief voor bakken. Bovendien is een grillpan schoonmaken een fluitje van een cent. Even afspoelen met heet water en klaar ben je.

 

Koekenpannen

Ze zijn niet alleen handig tijdens een echtelijke ruzie: je hebt ze ook nodig om een heerlijke biefstuk perfect mee te bakken. Of een enorme stapel pannenkoeken op een koude winterdag. Goede koekenpannen zijn een must in je keuken. Gelukkig is er veel keus uit koekenpannen die een leven lang meegaan. De pannen van Demeyere bijvoorbeeld, of die van Aubecq, Tefal of Fiskars. Ze bakken niet aan en verdelen de warmte perfect. Zo lukken jouw gerechten altijd. Tenminste: als je het vuur op tijd uitdraait.

Pannen