Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Pasen
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Een paastafel vol paasdecoratie

Waarschijnlijk denk je bij Pasen meteen aan een feestelijk paasontbijt. De paasdagen zijn het perfecte moment om goed uit te pakken met een tafel vol lekker eten en paasdecoratie.

Geschilderde eieren zijn natuurlijk altijd leuk als tafeldecoratie, vooral wanneer je ze neerzet in een feestelijk eierdopje. Bijvoorbeeld de eierdopjes van Le Creuset, in pastelgeel, -groen en –roze. Combineer het met het moderne servies van vtwonen in zachtgrijs. Wil je nog meer kleur op tafel? Het Teema servies van iittala is verkrijgbaar is zachtblauw. Deze kleur zorgt meteen voor lentekriebels en het servies heeft een moderne look. Over modern gesproken: het servies van Royal Doulton zal je ook zeker bevallen. Als je op zoek bent naar een mix tussen modern en landelijk, dan is het servies van SERAX perfect. Ook verkrijgbaar in zachte tinten, van ontbijtbord tot soepkom. Maak het geheel af met de servetten van Bloomingville of VITRA en je tafel is compleet. 

Of nou ja, bijna dan. Want nu staat de tafel vol met het leukste paasservies, maar de borden en pannen moeten natuurlijk ook gevuld worden. Koken doe je geheel in stijl met de pannen in pasteltinten van Sambonet. Maak je een ovenschotel? Bekijk dan eens de ovenschalen van Jansen+co. En dan het allerbelangrijkste: de eieren kook je in no-time met de Solis eierkoker. Schilderen maar!

Eindig het paasontbijt met chocolade. Leg een groot bord of schaal – bijvoorbeeld van Blond Amsterdam – vol met paaseitjes van Stach of chocolade van Hamlet. Fijne paasdagen.

Paasdecoratie