Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Woonaccessoires (446)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Woonaccessoires

Gezellige pasteltinten voor Pasen. Paddenstoelen en bladeren voor de herfst. Glans en glitter voor de feestdagen… Sommige mensen vinden altijd een excuus om nieuwe woonaccessoires te shoppen. En dan zijn er ook nog de mensen die geen enkel excuus nodig hebben. Want onafhankelijk van het seizoen: er is altijd wel iets moois te vinden om je huis nóg wat gezelliger te maken.

 

 

Tips voor winterse woonaccessoires

Rond Sinterklaas en kerst zit je met dieprode en groene woonaccessoires eigenlijk altijd goed. Voor goud en zilver geldt hetzelfde. Maar… om te voorkomen dat je huis eruit komt te zien als dat van de familie McCallister in de Home Alone kerstfilms, hier nog wat tips om een goede keuze te maken.

  • Welke stijl heeft je interieur? Modern, landelijk, industrieel? Hou daar bij het uitzoeken van je accessoires rekening mee. Eén afwijkend woonaccessoire is geen ramp, maar de boel wordt verwarrend als je steeds meer romantische spulletjes in je industriële woonkamer sleept. Een stoer cactusbeeldje is dan beter dan een gebloemd kussentje.
  • Wat is het kleurenpalet van je woonkamer? Interieurexperts raden aan om maximaal 5 kleuren aan te houden. Bijvoorbeeld: grijs en wit als basistinten, houtkleurige en groene meubelen en koperkleurige woonaccessoires. Groen en koper kan natuurlijk ook zilver en oudroze zijn.
  • Als je eenmaal een kleurenpalet hebt gekozen, hoef je niet bang te zijn voor verschillende tinten. Mintgroen, dennengroen en vergrijsd groen kun je prima combineren. Hetzelfde geldt voor diep indigoblauw en jeanstinten. Binnen één kleurgroep kun je een heleboel woonaccessoires met elkaar combineren.  

 

Het hele jaar een fijn huis

Hoewel je in de zomer waarschijnlijk vaker de barbecue ontsteekt dan een kaarsje, kun je toch veel doen om het ook binnen aanlokkelijk te maken. Tropische details zoals een cactusvormig kussen, een beeld in de vorm van een gele haas, een mooie karaf voor limonade met ijsblokjes: gezellige woonaccessoires zijn echt niet alleen voor de winter.

 

Doe wat sfeer cadeau

Moet je naar het afstuderen van je vroegere buurmeisje? De housewarming van je vrienden? De verjaardag van tante? Als je mensen enigszins kent, zijn woonaccessoires eigenlijk altijd leuk om aan mensen cadeau te doen. Als je met een muzikant te maken hebt, is gitaarvormig houten slabestek misschien een goede keuze. Een natuurliefhebber doe je waarschijnlijk een groter plezier met een goudkleurig varenblad. Of onderzetters met kevers. Zo kom jij altijd met een sfeervol cadeau binnen. En kan het feestje beginnen.

Woonaccessoires