Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Geurstokjes & Huisparfums (25)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Geurstokjes

Jouw huis, jouw sfeer. Die breng je aan met accessoires die bij je passen. Maar wist je dat je met een geur ook je eigen sfeer kunt maken? Een sfeer waar jij je prettig bij voelt? Geuren doen bijzondere dingen met mensen. Je slaat een geur snel op als herinnering en het is heel persoonlijk welke geur bij jou past. Stel jezelf op je gemak met een heerlijke geur en koop geurstokjes waar jij je thuis bij voelt. Bijvoorbeeld die van Lacrosse, Laboratorio Olfattivo of Rituals.

 

Verschil tussen geurstokjes en huisparfum

Je kunt je huis op twee manieren lekker laten ruiken: met geurstokjes of met een huisparfum. Allebei de manieren hebben hun voordelen. Bij geurstokjes wordt de geur langzamer en gelijkmatiger door de ruimte verspreid. Huisparfums werken sneller maar vervliegen ook sneller. Heb je bijvoorbeeld een wild feest achter de rug en wil de lucht van verschraald bier je huis maar niet uit? Gebruik dan huisparfum. Heb je zin in een relax avondje op de bank dan zijn geurstokjes prima. Heb je een heel groot huis? Dan is een huisparfum weer beter omdat dit parfum wat sterker is. Voor kleinere ruimtes zijn geurstokjes weer prima geschikt

 

Geurstokjes in de badkamer

Veel mensen willen een wellness-gevoel creëren in hun badkamer. Zo kunnen ze na een lange dag hard werken heerlijk even ontspannen in hun eigen huis. Lekkere scrubs, maskers en crèmes mogen daarom niet ontbreken in de badkamer. Maar voor het echte sauna gevoel heb je meer nodig. Een stel lekkere geurkaarsen en geurstokjes bijvoorbeeld. Ze zorgen ervoor dat je extra snel ontspant en kunt genieten van je bad- of douchebeurt.

 

Hoe lang gaan geurstokjes mee?

Geurstokjes blijven natuurlijk niet  eeuwig zo lekker ruiken. Het hangt van het formaat van de stokjes af hoe lang je er mee doet. De kleine stokjes gaan gemiddeld een maand mee, de grote stokjes gaan soms wel 3 maanden mee. Als je merkt dat ze in kracht afnemen kun je ze verplaatsen naar een kleinere ruimte, bijvoorbeeld naar het toilet. Een geurstokje dat niet genoeg geur meer heeft voor de hele woonkamer kan vaak nog prima dienst doen in kleinere ruimtes.

Geurstokjes & Huisparfums