Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Plaids & Spreien (19)
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Plaids en spreien

Pot thee? Check. Chocola? Check. Joggingbroek? Check. Bijna alle voorwaarden voor een Netflix-marathon zijn compleet. Maar vergeet je plaid niet. Want diep weggekropen onder plaids en spreien kijk je nog lekkerder. En ja: de kans bestaat dat het zó comfortabel is dat je in slaap valt. Maar dan spoel je gewoon even terug.

 

Hoe je plaids en spreien kunt gebruiken

Een fijn plaid is niet alleen ideaal om zelf onder de kruipen, het is ook een mooi accessoire voor een bank of fauteuil. Je fleurt er je hele woonkamer mee op. En het mooie is: we hebben een uitgebreide eigen collectie. Met een sprei van Hudson’s Bay geeft je je bank een fris accent. Is het je kleur niet? Kijk dan eens bij de plaids en spreien van Hay, Tommy Hilfiger of Gluckstein. Dit laatste merk is exclusief bij ons te krijgen.

 

Een fijne sprei op je bed

Onze oma’s wisten het al: er gaat niks boven een fijne sprei op je bed. In de winter is het heerlijk om zo’n extra laag bovenop je dekbed te gebruiken. Bovendien staat het ook nog eens heel erg mooi. Een sprei maakt je slaapkamer meteen een gezellige ruimte. Ook in de zomer kun je een sprei gebruiken. Sterker nog: het is heerlijk om onder een sprei te slapen. Kies dan voor een sprei van hamam-kwaliteit: met de juiste stof slaap je heerlijk. Alleen onder een laken slapen vinden veel mensen toch niet prettig. Om goed te kunnen slapen is het fijn als er een beetje gewicht op je rust. Een sprei is een stuk zwaarder dan een laken. In hete zomers is dit dus de ideale oplossing.

 

Plaids en spreien trends

Plaids en spreien zijn weer helemaal terug. Lange tijd werden deze accessoires als ouderwets en tuttig gezien. Gelukkig zijn ze herontdekt en kan iedereen weer ervaren hoe lekker het is om onder een plaid of sprei weg te kruipen. De makers van de plaids spelen met het retro gevoel. Geruite spreien en plaids zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ook de gehaakte sprei mag weer. Ze zijn al in heel wat slaapkamers te bewonderen.

Plaids & Spreien